Tutustumiskäynti uudessa Fazerilassa ke 2.11.

Aluksi maistelimme suklaita. Opas kertoi Fazerin historiasta sekä Fazerin Sinisen synnystä. Ensin maistelimme valkosuklaita, suut huuhdeltiin vedellä ennen sinisen haistelua ja maistelua. Seuraavina tummat 47% ja lopuksi 70%. Opas kertoi, paljonko suomalaista maitoa kuluu päivässä ja kuinka monta tonnia suklaata valmistuu päivän aikana.

Maistelun jälkeen seurasi tropiikkihuone, jossa tutustuttiin Fazerilla käytettävien mausteiden ja kaakaon alkuperään ja pensaisiin. Saimme myös infoa vastuullisista kaakaon viljelijöistä. Aulassa ihastutti jättipupu, joka on valmistettu kananmunan kokonaisista kuorista, aivan ihana.

Lopuksi pistettiin suut makeaksi maistelemalla eri makeislaatuja. Lahjakassit ilahduttivat kierroksen jälkeen. Kaupassa teimme vielä makeat ostokset ja päätteeksi nautimme hyvät kahvit ja kahvileivät kahviossa. Todella onnistunut retki.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti